Dynamisk kurs

Dynamisk kurs.

Påmelding innen fredag 30. Juli til enebakk@dssn.no

Lørdag 7. 09:00-16:00

Søndag 8. 09:00-16:00

Søndag 9. 18:00-21:00

Pris kr.: 1700,-

Kurset består av teori og praksis samt hjemmeoppgave.

Godkjenningskurset er et krav for å kunne drive med dynamisk sportsskyting. Kurset består av teori, praksis og godkjenningsmatch.

Det er klubbene som gjennomfører godkjenningskurset med godkjente instruktører. Påmelding og mer informasjon om kurs

Frank Sandås: 906 19 294

Bjørn Hansen: 45 39 56 46

For å drive med dynamisk sportsskyting er det anbefalt med følgende utstyr:

 • Pistol (godkjent for en av divisjonene).
  • For Production, sjekk denne listen.
 • Rigg med følgende:
  • Hylster
  • Minimum 2 magasinholdere
  • Belte som er så stivt som mulig. Innerbelte med borrelås er å anbefale. Grunnen til dette er at når du trekker vil du ikke at hylster, belte og bukse følger med pistolen.
 • Hørselvern
 • Briller
 • Det trenge også ca 300 kuler

Våpen kan ervervs igjennom DSSN og våre skyteprogram. Reglene er lik som for andre skyteorganisasjoner

Nyttige linker for utstyr

https://www.2alfa.no

https://jbshooting.com

Enebakk pistolklubb tar sommerferie

Ja da tar vi sommerferie og stenger banen for skyting/trening. Det gjelder for uke 28,29 og 30

God sommer til alle medlemmer og skytevenner
Hilsen Styret

Under kan dere se terminlista frem til påsken. Det er altså en terminliste uten skytterledere (Ellers så følges alle vanlige retningslinjer når det er flere som skyter sammen) Også regler rundt Covid19 skal følges.

Det er dessverre synd at vi ikke kan gjennomføre dette, men gitt de tiltakene regjeringen har satt, så blir det vanskelig å kunne avholde mørkefelten. I tillegg så er det mørkt og vanskelig å holde avstand til hverandre da vi ikke ser så mye :-) Vi lover å komme sterkere tilbake. Styret.

Husk at elgjakta i vårt område starter 5.10.2020. Det vil si at det ikke skal være noen form for skyting den første uka fra 5.10-10.10 Det er da både elgjakt og høstferie. Etter dette blir det jakt hver helg helt til jegerne har skutt kvota si. Dette er veldig viktig å få med seg.

Det blir dessverre ingen norgesfelt til lørdag. Styret i EPK har besluttet å avlyse stevnet grunnet oppblomstring av koronasmitte i vår region. Det er nok mange skyttere som ville ta en tur, og i den forbindelse kunne det bli vanskelig å holde avstanden på 1 meter, og da tar vi ikke sjansen på å være med på å få opp...

Det er naturlig å tenke på de som kommer etter deg tenker jeg. Og når vi kommer inn i containeren og ser at skivene ligger i hulter til bulter og absolutt ikke der de skal, og i tillegg ligger det mange skiver som ikke er lappet, da blir man litt oppgitt. Mener noen av dere at det er de som...

Webansvarlig:

Per Arne Tangen

Webepk@gmail.com