Interne stevner/Eksterne stevner og resultater

 

Da får vi gratulere Tom Herang med seieren i KM stål finpistol. Tor var som alltid farlig, men Tom Herang klarte å vinne finalen. Gratulerer Tom :-) Men igjen var det artig at det var flere nybegynnere som bet skikkelig fra seg. Hyggelig at dere også kom til stevnet.

Da ble det igjen Tor Amundsen som stakk av med seieren. Men det er herlig å se at vi har så mange gode "nybegynnere hos oss. Nå var det Arild som kom i finalen, men Tor er ikke lett å slå. Veldig bra skyting fra alle og i tillegg veldig god stemning.

Endelig er vi skikkelig i gang igjen. Lørdag 30 oktober starter vi opp med et stålstevne. Registrering starter kl.08.00

Stålstevne

27.09.2021

Det har vært gjennomført dugnad. Og i den forbindelse er de nye stålskivene nå på plass.

Det var en kjempefin dag/kveld under KM Militær. Veldig hyggelig at så mange kunne ta seg en tur i det fine været. Og det ble spennende og veldig jevnt blant deltagerne. Vi hadde et par unntak da far og sønn Granerud plukket med seg 1. og 2 plass. Og med Tor Amundsen på 3. plass.

Da var det klart for KM Magnum igjen. Det er lenge siden. Ettersom vi ikke hadde denne øvelsen i 2019. Så vi trodde det skulle komme mange til denne øvelsen. Men det skjedde ikke. Det var færre enn på en vanlig treningsdag. Og da må vi spørre oss selv. Hvorfor er det så laber oppmøte? ja det får medlemmene selv...

Ja da var klubbmesterskapet i revolver for 2020 avsluttet. Og det var meget hyggelig at så mange kom i dag. Også veldig hyggelig at gutta fra eks. Oppegård kom til dagens dyst. Og de slo fra seg. Noe som er veldig hyggelig. Da har vi enda en grunn (noen av oss) til å trene mer for neste års begivenhet.

Da var vi ferdige med vinter/vår cupen for nå, og under kan du se hvem som ble vinner. Gratulerer med seiern!!